VEKASLIDE 82 EMELŐ-TOLÓ TERASZAJTÓ:

Az emelő-toló teraszajtó a nyílászárók legfelső kategóriáját képviseli. Minden szempontból kielégíti az egyedi igényeket is. Olyan nyílások esetében is alkalmazhatjuk, ahol már a toló-bukó erkélyajtókkal sem tudnánk a falnyílást áthidalni.

Speciális vasalat rendszerének köszönhetően, még egy kisgyerek is könnyedén kezelheti, a sokszor 150kg-os súllyal rendelkező szárnyakat. A lényeg a kifinomult mechanikában rejlik. Másik súlyos érv ami az emelő-toló erkélyajtók mellett szól az akadálymentes közlekedés, hiszen a precízen beépített emelő-toló teraszajtó alumínium küszöbe a padlózat síkjával szinte együtt fut! Az emelő-toló teraszajtó fix és tolható eleme síkjában eltolt kialakítású, vagyis a szerkezet beépítési mélysége az "A" kategóriás Vekaslide 82 esetében, 194 mm.

Az emelő-toló teraszajtók ugyan drágábbal mint a toló-bukó erkélyajtók, mégis inkább javasoljuk, mert az emelő-toló teraszajtók könnyebb és pontosabb működést biztosítanak. A nagy üvegfelületek növelik a tágasság érzetet, miközben részesei lehetünk a külső tér szépségeinek, figyelemmel kísérhetjük a fűtött, vagy épp hűvös szobából a természet változásait.

Vekaslide 82 emelő-toló teraszajtó német prospektus: ITT

  • Premium 82 (Vekaslide 82) "A" kategóriás emelő-toló rendszer

  • 194 mm-es beépítési mélység, 50 mm ALU küszöb

  • Erős horganyzott acélmerevítések, heggesztett sarokmerevítések

  • Alapesetben szürke, színes profiloknál fekete gumitömítés

  • 4Low-e/16alu/4/16alu/4Low-e (44 mm) üvegezés

  • Siegenia emelő-toló vasalat

A teljes nyílászáróra vonatkozó hőátbocsájtási tényező: Uw=0,82 W/m2K!