HŐSZIGETELT ALUMÍNIUM REDŐNY, SZÚNYOGHÁLÓ:

Teljesen alumínium hőszigetelt lamellás redőnyeink a legmagasabb minőséget képviselik a piacon! Minőségi Portos alapanyagokból, körültekintő, precíz gyártástechnikával állítja elő gyártópartnerünk, árnyékolástechnikai termékeinket. Az alumínium redőnyök kimagaslóan hosszú élettartammal rendelkeznek, mindamellett kiváló hő és hangszigeteléssel bírnak, így kizárhatjuk lakásunkból a külső kedvezőtlen időjárási tényezőket, illetve a város zaját. Egy alumínium redőnyben nem tehet kárt egy kiadós jégeső sem, ellentétben műanyag társaikkal! Az alumínium redőnyök tokja, illetve lefutója lehet fóliás (aranytölgy, dió) vagy RAL színskála szerint bármilyen színre színterezett. A redőnypalást (lamellák) pedig széles választékban állnak Ügyfeleink rendelkezésére. Az alumínium redőnyök további előnye, hogy könnyedén motorizálhatóak! Motorizálásról lentebb!

 

VAKOLHATÓ TOKOS HŐSZIGETELT ALUMÍNIUM REDŐNY:

A vakolható tokos redőny nagy előnye, hogy szerkezetének jelentős része a falba kerül elrejtésre, ezáltal esztétikusabb mint külső tokos változata. A vakolható tokos redőnyök felszerelése a nyílászárók beépítése után történik, még a külső vakolat elkészítése előtt. Nagyon fontos, hogy már a tervezésnél figyelembe kell venni a vakolható tokos redőny helyének kialakítási lehetőségeit! Helyes döntés, kivitelezés esetében, elkerülhetőek a hőhidak és egy esztétikus megjelenést biztosíthatunk az épületnek, ahol a redőnyöknek csak a lefutói, illetve az alsó szerelő nyílása látszik.

Hőhídmentes ablakbeépítéshez nyílás-kialakítás ITT

Vakolható tokos redőny metszet méretezéssel, tervezéshez ITT!

Vakolható tokos redőny hőhídmentes kivitelezéséhez, tervezéséhez ITT

 

REDŐNYMOTORIZÁLÁS SMART-HOME REDŐNYMOTOROKKAL:

A redőnymotorizálás az árnyékolástechnika új generációja, amely a feltételezésekkel ellentétben ma már nem luxus, sőt! Ugyanis a gurtnis redőnyök esetében, a kivitelezés függvényében oldalsó toktoldozásra van szükség, aminek természetesen ára van. A redőnyök motorizálásával a toktoldózás elkerülhető, amivel megspóroljuk azok árát ami ablakonként 10-15,000.-Ft-ot jelent! Innen kezdve pedig már csak egy nagyon kis lépés és többletköltség a motorizált redőny! Ügyfeleink 90%-a választja a redőnymotorizálást! A motorizált redőnyök könnyen automatizálhatók, így biztonságosabbá tehetjük életünket! Hisz a redőnyök mozognak akkor is ha épp nyaralunk, így azt a látszatot kelti az épület, mintha otthon tartózkodnánk. Automatizálással továbbá hűvös lakásba érhetünk haza a nyári hőségben, illetve szigetel az automatikusan leengedett redőny a téli hidegben, ez által energiát takarítunk meg. A motorizált redőnyt könnyedén kezelhetik kisgyermekek, idősek, vagy akár mozgáskorlátozott családtagok is. A motoros redőnyök két típusra oszthatók. Egyik típus a kapcsolóval üzemeltethető redőnymotor, illetve a rádióvevővel ellátott redőnymotor.
Kapcsolóval üzemeltethető motor: A motort fali kapcsolón keresztül vezéreljük, a kapcsolón található (föl, le, illetve stop) gombokkal. A kapcsolós redőnymotorok ára a kapcsolót nem tartalmazza, azt mindenki ízlése szerint szerezheti be villamossági szaküzletekben! A kapcsolós redőnymotorok ugyan olcsóbbak a rádióvezérelt motoroknál, de a kapcsolók ára, illetve a kapcsolók helyének kialakítása, vagyis a plusz villanyszerelési munkálatok miatt nehéz meghúzni a határt, ahol még érdemes ebben a típusban gondolkodni.
Rádióvezérelt redőnymotor: Ennél a típusnál igazán megtapasztalhatjuk a kényelem legmagasabb szintjét! A redőnyöket távirányító segítségével, akár az ágyból, vagy a másik szobából is vezérelhetjük. A távirányítók lehetnek 1, 5 vagy akár 15 csatornásak, vagyis egy távirányítóval a csatornaszámnak megfelelő mennyiségű redőnyt vezérelhetünk! Továbbá egy adott csatornára akár több redőnyt (csoportvezérlés) is rátehetünk, vagyis leengedhetjük egyetlen gombnyomással a helyiségben lévő összes redőnyt. S ha még ez sem lenne elég, programozható távirányító esetében automatizálhatjuk redőnyeinket, a már fentebb említett előnyök érdekében. A távirányítókat természetesen ebben az esetben sem tartalmazza a redőnymotor ára, azok ügyfeleink igényei szerint külön kerülnek kiválasztásra.

Redőnyeinket a kiváló minőségű Smart-home redőnymotorokkal szereljük fel immár sok éve, Ügyfeleink megelégedésére!

Kapcsolós Smart-home 35S10 redőnymotor ára jelenleg 19,000.-Ft+áfa, amelyből érvényes az aktuális akciós kedvezményünk!

Rádiós Smart-home 35R10 redőnymotor ára jelenleg 32,000.-Ft+áfa, amelyből érvényes az aktuális akciós kedvezményünk!

Rádióvezérelt redőnyeinkhez választható távirányítók árlistája letölthető ITT! amelyből érvényes az aktuális akciós kedvezményünk!

 

ALUMÍNIUM FIX, ÉS MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ:

Alumínium szúnyoghálóink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Szúnyoghálóink a legjobb minőségű, UV védelemmel ellátott üvegszálas hálókkal vannak felszerelve. Alumínium szúnyoghálóink, ahogy a redőnyök esetében is lehetnek fóliásak (aranytölgy, dió) vagy RAL színskála szerint bármilyen színre színterezettek. Fix szúnyogháló esetében (pl. mellékhelyiségek) a falcos, (ablakfalcba fülekkel rögzíthető) típust javasoljuk, így szükség esetén, pl télre eltávolíthatóak. Ablakokra minden egyéb esetben a mobil (rolós) szúnyoghálókat javasoljuk, amit egy mozdulattal lehetőségünk van felengedni, így szabaddá válik a nyílászáró átjárhatósága. Egy szárnyú erkélyajtó esetében a vízszintesen mozgatható mobil szúnyogháló a jó választás, vagy adott esetben a zsanéros szúnyogháló ajtó. Két szárnyú erkélyajtó, toló-bukó, vagy emelő-toló teraszajtó esetében a pliszé rendszerű szúnyogháló alkalmazható.

Letölthető redőny / szúnyogháló árlista ITT

 

REFERENCIA MUNKÁINK FOTÓALBUMA ELÉRHETŐ: ---> IDE KATTINTVA! <--- (AZ OLDAL ÚJ ABLAKBAN NYÍLIK MEG!)

KERESSE FEL FACEBOOK OLDALUNKAT IS, AHOL REFERENCIA MUNKÁINK BŐVEBB LEÍRÁSSAL IS MEGTEKINTHETŐEK:
(FIGYLEM! REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉHEZ, CSAK KATTINTSON A FENTI FACEBOOK KÉPRE!)