VEKA alphaline 90 plus passzívház műanyag ablak:

Mielőtt bemutatnánk a Veka 90-es rendszerünket, már itt szeretnénk jelezni, hogy több ügyfelünktől hallottuk vissza azt az információt, miszerint más cégek állítása alapján a Veka 82-es rendszer korszerűbb, jobb, stb.. mint a Veka 90, és a Veka 90-es rendszer meg is fog szűnni... Természetesen EZ NEM IGAZ! Magyarországon a Veka 90-es rendszerből két gyártó állít elő nyílászárókat. Az egyik gyártó szinte kizárólag exporttal foglalkozik és csak egy magyarországi partnert szolgál ki. A másik gyártó (jelen esetben a mi gyártónk is: Premium Fenster System Kft.) akik Magyaroszágon rajtunk kívül több képviselettel rendelkeznek. Ezek a partnerek, soha nem fogják azt állítani, hogy a Veka 90-es rendszer meg fog szűnni, vagy elavultabb lenne a 82-es rendszernél! Hiszen ezek a partnerek mindkét termékcsaláddal rendelkeznek, a Veka 90-es rendszer előnyös tulajdonságait pedig jól ismerik. (Mint pl. a valódi magas vízgát, aminek köszönhetően a középső gumitömítés is "ütközőgumi", illetve a speciális kamrakialakítás, amelybe vaskos thermo betét helyezhető a passzívház értékek elérésének érdekében, továbbá a tok és szárny arányainak kialakítása, ami nagyon kedvező pl. redőnyözés esetén, vagy akár a szigetelés kivitelezésénél!) Természetesen ettől még a Veka 82-es rendszer is egy nagyon jó konstrukció! Akik viszont csak a Veka 82-es rendszerrel rendelkeznek, mivel a gyártópartnerük nem gyárt a Veka 90-es profilból, sajnos a fenti képtelen érvekkel próbálják befolyásolni ügyfeleiket és a Veka 82-es rendszerre rábeszélni őket! Rendkívül sok anyag fellelhető az interneten ebben a témában, így manapság könnyű ezeknek az állításoknak utána járni. Mivel prémium kategóriás ablakokat nem 1-2 évre vásárol az ember, megéri belefektetni 1-2 plusz órát fórumok és honlapok átolvasására. Kérjük, járjanak el körültekintően, ha egy cég nem szeretné felfedni, hogy a nyílászárókat honnan rendeli, pontosan kivel és hol gyártatja le azokat.

A Veka Alphaline 90plus passzívház ablak termékcsaládunk a legjobb ár/érték arányokkal rendelkező, tökéletes választás alacsony energiaigényű, vagy passzívházak számára! Az Alphaline 90plus többszörös Thermo betétetes kialakításának köszönhetően, minősítetten is megfelel a passzívházas követelményeknek! MINŐSÍTÉS LETÖLTHETŐ ITT! .

A modern megjelenésű és kifinomult felépítésű  Veka Alphaline 90plus nyílászárócsalád olyan stílusjegyek, illetve átlagon felüli műszaki-technikai tulajdonságok sorát vonultatja fel, amelyek méltán emelik a prémium osztályon belül is a legjobbak közé! A Veka Alphaline 90plus ablakcsalád bevezetésével egy minősített RAL-A kategóriás, 6 kamrás, 90 mm-es többszörösen Thermo betétes, magas vízgátas középtömítéses rendszert tudhatunk magunkénak, fokozott hőszigetelésű melegperemes 48 mm-es 4-18-4-18-4 (Ug= 0,5 W/m2K) üvegezéssel!

A rendszerbe integrált, 3 sorban körbefutó EPDM, német Semperit gumitömítés nemcsak a jobb hanggátlásért (Rw: min. + 2dB), s a biztosabb hőszigetelésért (Uf: min. + 0,1 W/m2K) szavatol, hanem az egyedülálló időjárásállóságának köszönhetően garantálja azt is, hogy ablakai akár 20 év elteltével is ugyanolyan jól zárnak és szigetelnek, mint a vásárlás napján.

Veka Alphaline 90 profilrendszer német prospektus: ITT

A teljes nyílászáróra vonatkozó hőátbocsájtási tényező: Uw=0,71 W/m2K!
(1200*1500 mm-es bukó-nyíló szerkezetre vonatkozó bevizsgált referencia érték, nagyobb méreteknél még ennél is kedvezőbb!)

Nyílászáróink mellé természetesen bejárati ajtó is rendelhető, melyekbe a legjobb minőségű piacvezető Rurik ajtópaneleket ajánljuk és alkalmazzuk!

Ajtópanel választékunk elérhető: ITT

Veka ablak árlista letöltése: ITT

Aktuális akciónk: ITT

REFERENCIA MUNKÁINK FOTÓALBUMA ELÉRHETŐ: ---> IDE KATTINTVA! <--- (AZ OLDAL ÚJ ABLAKBAN NYÍLIK MEG!)

KERESSE FEL FACEBOOK OLDALUNKAT IS, AHOL REFERENCIA MUNKÁINK BŐVEBB LEÍRÁSSAL IS MEGTEKINTHETŐEK:
(FIGYLEM! REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉHEZ, CSAK KATTINTSON A FENTI FACEBOOK KÉPRE!)