VEKA softline 82 plus műanyag ablak:

A hét légkamrás, közép tömítéses Veka 82 Softline nyílászáró a műanyag ablakok legújabb generációja, melyben a kifinomult hő-és hangszigetelő technológia 82 mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul. A Veka Softline 82plus ablakcsalád bevezetésével egy minősített RAL-A kategóriás, 7 kamrás, 82 mm-es, magas vízgátas középtömítéses rendszert tudhatunk magunkénak, fokozott hőszigetelésű 44 mm-es 4-16-4-16-4 (Ug= 0,6 W/m2K) üvegezéssel!

A rendszerbe integrált, 3 sorban körbefutó EPDM, német Semperit gumitömítés nemcsak a jobb hanggátlásért (Rw: min. + 2dB ), s a biztosabb hőszigetelésért (Uf: min. + 0,1 W/m2K) szavatol, hanem az egyedülálló időjárásállóságának köszönhetően garantálja azt is, hogy ablakai akár 20 év elteltével is ugyanolyan jól zárnak és szigetelnek, mint a vásárlás napján.

A Veka 82plus termékcsaládunk alacsony energiaigényű, vagy akár passzív házak kiváló nyílászárója lehet, kompromisszumok, megalkuvások nélkül!

Veka Softline 82 profilrendszer német prospektus: ITT

A teljes nyílászáróra vonatkozó hőátbocsájtási tényező: Uw=0,90 W/m2K!
(1200*1500 mm-es bukó-nyíló szerkezetre vonatkozó bevizsgált referencia érték, nagyobb méreteknél még ennél is kedvezőbb!)

Nyílászáróink mellé természetesen bejárati ajtó is rendelhető, melyekbe a legjobb minőségű piacvezető Rurik ajtópaneleket ajánljuk és alkalmazzuk!

Ajtópanel választékunk elérhető: ITT

Veka ablak árlista letöltése: ITT

Aktuális akciónk: ITT

REFERENCIA MUNKÁINK FOTÓALBUMA ELÉRHETŐ: ---> IDE KATTINTVA! <--- (AZ OLDAL ÚJ ABLAKBAN NYÍLIK MEG!)

KERESSE FEL FACEBOOK OLDALUNKAT IS, AHOL REFERENCIA MUNKÁINK BŐVEBB LEÍRÁSSAL IS MEGTEKINTHETŐEK:
(FIGYLEM! REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉHEZ, CSAK KATTINTSON A FENTI FACEBOOK KÉPRE!)