hamarosaN: GEALAN KUBUS (MARSHALL ABLAK)

A 100 mm-es beépítési mélységgel rendelkező különleges kialakítású Gealan Kubus termékcsalád újradefiniálja, a műanyag nyílászárókról kialakított képünket! A Gealan Kubus ablakprofil külső felülete acrylcolor (akrilüveg) bevonattal rendelkezik, ami által a nap erős UV sugárzásának jelentős részét visszaveri! A Gealan Kubus termékcsalád speciális STV statikus száraz üvegezéssel rendelkezik, ez által jelentősen javulnak a nyílászáró statikai tulajdonságai. Az IKD hab technológia alkalmazásával a Gealan Kubus megfelel a passzívházas követelményeknek! Rejtett szárny kialakításának köszönhetően a Gealan Kubus egyedülállő a piacon!

A modern megjelenésű Gealan Kubus nyílászárócsalád olyan stílusjegyek, illetve átlagon felüli műszaki-technikai tulajdonságok sorát vonultatja fel, amelyek méltán emelik a prémium osztályon belül is a legjobbak közé! A Gealan Kubus magas vízgátas, középtömítéses rendszer, fokozott hőszigetelésű melegperemes 48 mm-es 4-18-4-18-4 (Ug= 0,5 W/m2K) üvegezéssel!

Letölthető prospektus: ITT

A teljes nyílászáróra vonatkozó hőátbocsájtási tényező: Uw=0,71 W/m2K!
(1200*1500 mm-es bukó-nyíló szerkezetre vonatkozó bevizsgált referencia érték, nagyobb méreteknél még ennél is kedvezőbb!)

Nyílászáróink mellé természetesen bejárati ajtó is rendelhető, melyekbe a legjobb minőségű piacvezető Rurik ajtópaneleket ajánljuk és alkalmazzuk!

Ajtópanel választékunk elérhető: ITT

Veka ablak árlista letöltése: ITT

Aktuális akciónk: ITT

REFERENCIA MUNKÁINK FOTÓALBUMA ELÉRHETŐ: ---> IDE KATTINTVA! <--- (AZ OLDAL ÚJ ABLAKBAN NYÍLIK MEG!)

KERESSE FEL FACEBOOK OLDALUNKAT IS, AHOL REFERENCIA MUNKÁINK BŐVEBB LEÍRÁSSAL IS MEGTEKINTHETŐEK:
(FIGYLEM! REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉHEZ, CSAK KATTINTSON A FENTI FACEBOOK KÉPRE!)